Kraamzorg op maat

Kraamzorg is de zorg voor moeder en kind in de eerste 8 tot 10 dagen na de bevalling. Deze tijd noemen wij de kraamperiode. Het doel van kraamzorg is dat u na de kraamperiode in staat bent uw baby zelfstandig te verzorgen. Wij bieden flexibele kraamzorg. Dit betekent dat wij volgens het landelijk indicatieprotocol werken, maar dat uw persoonlijke wensen voor ons het allerbelangrijkst zijn. Indien u het prettig vindt kunt u extra kraamzorguren bij ons inkopen.

Wij bieden ook multiculturele kraamzorg aan waarbij de intake en kraamperiode ingericht is op uw taal en cultuur.

Heeft u vragen of u wilt meer weten over de geleverde kraamzorg of u voelt zicht onzeker? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers die 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar zijn. Het telefoonnummer is 06 47855568. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, kunnen u doorverwijzen naar een desbetreffende persoon of zorgen ervoor dat die persoon contact met uw opneemt.

Zorggarantie

We bieden u als kraamzorgorganisatie uiteraard zorggarantie.
Dit betekent dat u onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

To Top