Schrijf in en ontvang een H&M of
Rewin cadeaubon t.w.v €50!

Welkom op de site van Kraamzorg Mama i Dziecko!

HARTELIJK GEFELICITEERD MET UW ZWANGERSCHAP!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Een periode waarin veel gebeurt: uw lijf en leven veranderen. Kortom een periode met veel vragen, keuzes en onzekerheid. Kraamzorg Mama I Dziecko wil u hierbij helpen door te zorgen dat het een fijne zwangerschap en kraamperiode wordt voor het hele gezin.

Al onze kraamverzorgenden hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg, waardoor zij u de best mogelijke zorg kunnen leveren.

Kraamzorg op maat

Kraamzorg op maat

Kraamzorg is de zorg voor moeder en kind in de eerste 8 tot 10 dagen na de bevalling. Deze tijd noemen wij de kraamperiode. Het doel van kraamzorg is dat u na de kraamperiode in staat bent uw baby zelfstandig te verzorgen.

Partusassistentie

Partusassistentie

De kraamverzorgende assisteert de verloskundige bij een thuisbevalling en ondersteunt u en uw partner. De kraamverzorgende is 24 uur oproepbaar voor partusassistentie.

Intake

Intake

Tussen de 30e en 34e week van uw zwangerschap wordt er door een van onze medewerkers een intake gehouden bij u thuis. Tijdens het gesprek kun u als cliënt aangeven wat je wensen zijn en kunt u met de medewerker bespreken wat de mogelijkheden zijn.

.

Zorggarantie

Zorggarantie

We bieden je als kraamzorgorganisatie uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

To Top